Menu
Prevence kriminality

Creative battle
      +420 733 793 396


Aktuality

18. 9. 2009 - Projekt "DCKP" / Creative battle / druhý nejlepší

Projekt "Dětská cena prevence kriminality" / Creative battle / druhý nejlepší v národním kole Evropské ceny prevence kriminality 2009. S potěšením Vám mohu sdělit, že výběrová komise složená ze zástupců z řad Policie ČR...
Více >>>

11. 9. 2009 DCPK - Creative battle

Městská policie Praha vstupuje do „Dětské ceny prevence kriminality“. V souvislosti s probíhající DCPK /Creative battle/ se stává jejím partnerem i MP Praha, konkrétně úsek prevence kriminality – specializovaný útvar MP, jehož úkolem je zapojení...
Více >>>

10.9.2009 - IOBD

Dne 2. 10. 2009 v 11.30 hod. proběhne v prostorách Magistrátu města Ostravy slavnostní ukončení vzdělávacího projektu strážníků Městské policie Ostrava - „Specialista řešení romské problematiky a minorit“. Součástí slavnostního ukončení projektu ...
Více >>>

7.9.2009 - Anna Mrázek Kovačič

Dětská cena prevence kriminality / Creative battle / IOBD představuje předsedu odborné poroty a ambasadora 1. ročníku: ANNA MRÁZEK KOVAČIČ. Anna Mrázek Kovačič (1973) se narodila v Bratislavě a od roku 1999 působí v Praze.
Více >>>

27.6.2009 - Vzájemné soužití

IOBD na společné dvoudenní komunitní akci občanského sdružení "Vzájemné soužití" v Ostravě-Hrušově, osadě zvané Liščina. Slavnostnímu otevření dětského koutku byl přítomen mimo jiné i ministr vlády ČR pro lidská práva Michael Kocáb.
Více >>>

26.6.2009 - Praha se uchází o mezinárodní cenu prevence kriminality

Hlavní město Praha přihlásilo do národního kola projekt s názvem Dětská cena prevence kriminality (DCPK). Vítěz se bude za Českou republiku ucházet o získání ceny ECPA, kterou každoročně získává nejlepší evropský projekt v oblasti prevence kriminality.
Více >>>

18.6.2009 - Strážníci městské policie jsou školeni, jak komunikovat s romskou populací

Patnáct strážníků – okrskářů Městské policie Ostrava prochází speciálním kurzem, který je seznámí s romskou problematikou a poskytne jim nezbytné poznatky pro profesionální řešení situací, s nimiž se mohou setkat v multikulturní společnosti.
Více >>>

16.5.2009 - Dětská cena prevence kriminality

Rada hl. m. Prahy podpořila projekt „Dětské ceny prevence kriminality“ a schválila na svém zasedání 21. 4. 2009 dotaci ve výši 400 000,- Kč. Cílem projektu je zvýšit zájem veřejnosti o problematiku výchovy dětí a mládeže, zapojit masová média, politiky, odborníky a podnikatelské subjekty do výchovy mladé generace.
Více >>>

28.4.2009 - Nízkoprahová centra

V rámci probíhajícího vzdělávacího projektu MPO Ostrava byly navštíveny tři nízkoprahová centra pro děti a mládež, která zpravuje občanské sdružení Vzájemné soužití.
Více >>>



27.3.2009 - Patnáct vybraných strážníků MěPO Ostrava zahajuje speciální projekt

10. března 2009 proběhlo v prostorách ředitelství Městské policie Ostrava slavnostní zahájení speciálního projektu pro strážníky MěPO. Zahájení proběhlo za účasti starosty Moravské Ostravy a Přívozu ing. Miroslava Svozila, ředitele MěPO Ostrava Mgr. Zdeňka Harazima a prezidentky IOBD Ireny Ščerbové. Speciální výuková metoda strážníků MěPO je zaměřena na „vzájemné porozumění“, na pomoc v začleňování Romů do společnosti a v jejich druhotné socializaci.
Více >>>
Partneři


© 2009 - Iniciativa Občanského Bezpečí Domova logos.png http://www.bezpecidomova.cz/