„Posledních pět let bylo pro náš klub velmi složitým obdobím. V roce 2019 jsme se rozhodli výrazně zlepšit tréninkové podmínky pro své členy. Ovšem bezprostředně po výstavbě dvou sportovních center do naší činnosti zasáhla pandemie covidu19, následně ekonomická a energetická krize a omezení financování sportu. Udržet děti u sportu je klíčové a zejména ve velkých městech vůbec ne lehké. Snažíme se proto udělat maximum proto, aby se dopady tohoto období neprojevily právě na mladých sportovcích,“ uvedl Jakub Doubrava, provozní ředitel klubu. 

Florbaloví Bohemians si v březnu udělali druhé Vánoce – přesněji řečeno Zelené Vánoce. Nabízejí totiž výjimečné bohemácké dárky, které umožní mladým sportovcům stát se například součástí superligového utkání, zatrénovat si se svým sportovním vzorem nebo získat mnoho dárků z exkluzivní kolekce. „Víme, že stejně jako není jednoduchá naše situace, tak se zvýšením cen se potýká i řada rodin, které jsou součástí naší bohemácké komunity. Rozhodli jsem se proto požádat o extra prostředky formou crowdfundingu, ve kterém našim přispěvatelům nabídneme stovky mimořádných cen, které si mohou užít. Kromě dobrého pocitu z podpory našeho klubu, tak získají ještě něco navíc,“ dodal Doubrava. K nabídce mimořádných bohemáckých odměn se lze jednoduše dostat i přes doménu www.KlokanPriletiVBreznu.cz.

Součástí kampaně jsou i videa natočená jak hráči A týmu Bohemians. Bývalou klubovou hvězdou Filipem Formanem, tak i populárním hercem Patrikem Děrgelem, který má ke klubu blízko.

www.fbsbohemians.cz