Kompletně vyplněné finanční vypořádání je potřeba před vytištěním a podepsáním odeslat elektronicky na MHMP. Odeslání elektronické verze vypořádání se provede přímo z formuláře pomocí tlačítka „Odeslání elektronického vypořádání na MHMP".

K odeslání je potřeba být připojen na internet. Pokud bude vypořádání obsahovat velké přílohy, tzn. celková velikost bude v řádu desítek MB, může samotný proces odeslání trvat o něco déle (podle rychlosti připojení k internetu).

Úspěšné elektronické odeslání NENAHRAZUJE podání vytištěného a podepsaného vypořádání. Finanční vypořádání je možno odeslat na MHMP pouze jednou. Podepsané elektronické vypořádání se musí shodovat s finančním vypořádáním tištěným.

Na MHMP se tedy odevzdává pouze vytištěný a podepsaný formulář „Finanční vypořádání projektu v rámci „Programu celoměstské podpory vzdělávání na území hl. m. Prahy pro rok 2023", bez kopií prvotních účetních dokladů.

Tyto kopie budou pouze v elektronickém odeslání (neplatí pro Opatření č. 5, č. 6 a č. 7).

 

Stažení formuláře (odkaz na grantový portál): https://granty.praha.eu/GrantyPortal/LW/Views/Core/Download?action=get&id=f5429c60-1cf7-4450-b9b0-0b07cf9f39b2,

nebo příjemci mohou najít formulář ke stažení také přes svůj profil žadatele na Portálu finanční podpory HMP (granty.praha.eu)

Finanční vypořádání projektu je nutné odevzdat nejpozději do 31. 1. 2024 osobně do podatelny MHMP (Jungmannova 29/35, Praha1), držitelem poštovní licence (rozhoduje datum odeslání žádosti na pobočce České pošty, nejpozději v den uzávěrky) nebo datovou schránkou.

V případě nejasností se prosím obraťte na Ing. Pavlínu Guckou, email: pavlina.gucka@praha.eu, tel.: 236 00 5242.