JAZZ DOCK NAD VODOU

Dobrý den,
klub Jazz Dock byl bohužel při povodních zcela zaplaven a silně poškozen vodou. Proto jsou veškeré koncerty minimálně do poloviny července zrušeny.
Doufáme, že až se nám podaří Jazz Dock opravit, naleznete k nám zase cestu ve stejně hojném počtu jako dříve a přijdete si poslechnout dobrou hudbu.

Děkujeme za veškeré projevy solidarity, ať už elektronickou poštou, nebo na Facebooku a také za pomoc mnoha lidí při evakuaci!

Pro tuto chvíli si Vás dovolujeme pozvat na benefiční koncert na podporu znovuobnovení Jazz Docku, který zorganizovali spříznění hudebníci.

JAZZ DOCK NAD VODOU

Pozvánka na akci (ZDE)

V úterý 11. 6. ve 20 h se v pražském Lucerna Music Baru uskuteční benefiční koncert na podporu zatopeného klubu Jazz Dock. Tato akce vznikla jako spontánní nápad několika jazzových hudebníků, kteří takto chtějí podpořit obnovení chodu a rekonstrukci prostor oblíbeného jazzklubu. Jazz Dock byl při letošní povodni silně poškozen a situace vyžaduje poměrně rozsáhlou opravu. Hudebníci se zřekli nároku na honorář a vybrané vstupné věnují na co nejrychlejší znovuotevření tohoto kulturního prostoru.

Vystoupí nejen jazzoví hudebníci:

LENKA DUSILOVÁ & BEATA HLAVENKOVÁ

YVONNE SANCHEZ

LIBOR ŠMOLDAS QUARTET  

MARTA TOPFEROVA / DAVID DORŮŽKA / TOMÁŠ LIŠKA

ZEURÍTIA

LANUGO

ANETA LANGEROVÁ

DAN BÁRTA & ROBERT BALZAR TRIO

Vstupné dobrovolné. Výtěžek z akce bude použit na obnovu klubu poničeného povodní.

10. června 2013
10. června 2013